April 15, 2013

Mandy 未捽先 High 準備獵仔


混血名模Mandy Lieu不但精於擺甫士拍照及主持節目介紹旅遊景點,百足咁多爪的她近日又有新搞作,將處女下海為逾千人打碟搞氣氛,搖身一變成為DJ女郎。

一向愛嘻哈大笑的Mandy原來有頗高的音樂造詣,自細便已摸熟鋼琴及小提琴。Mandy雖然以古典音樂「起家」,但她愈大愈愛節奏感強勁的現代音樂,而 且又有跳舞底子,因此Mandy對打碟感到既興奮又緊張:「當我知道下星期五(19日)要喺過千人嘅『Hennessy KYRIOS Electrosonic Party』打碟搞氣氛,即刻聯絡DJ朋友偷師,我打電話畀佢哋請教,仲叫佢哋教埋我擺甫士,實行有姿勢有實際!」

http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130412/photo/0412-00282-046b2.jpg
Mandy希望物色「正經」男友,平衡自己太癲的性格。


http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130412/photo/0412-00282-046b3.jpg
Mandy向DJ好友請教,打碟對她而言零難度。 

自認太癲
身為名模的Mandy可謂樣靚身材正,相信現身夜店定必吸引一眾狂蜂浪蝶,但Mandy竟然慨嘆甚少男仔埋身,皆因自己太過癲:「我因為有跳舞底子,一去 到就起勢咁跳,跳到出晒汗,頭髮都黐晒喺塊面度,可能因為咁啲男仔都唔敢埋身。」Mandy已回復單身幾年,這段時間令她好好了解自己,她說:「依家已經 準備好畀其他人了解自己啦!」

搵正經男
不過Mandy坦言不介意在夜場找到真命天子:「我覺得喺邊度識男朋友都冇所謂,最重要係緣分。」她希望找個「正經」男友:「因為我個人太過外向同太癲, 所以想搵個正經男朋友balance(平衡)番。」她更教路男生如何在燈光昏暗的夜場突圍而出:「如果着白色同閃閃嘅衫就可以畀人一眼望到,機會自然比較 多!」

No comments:

Post a Comment

Follow by Email

随机乱放