April 14, 2013

張可義好動愛出汗


o靚模張可義(Emily)日前到室內足球場拍攝有線節目《七條事業線之食腦任務》,穿上背心和波褲的她與其他o靚模學踢波。Emily做掌上壓、壓腿等 熱身動作時,不經意露出事業線,相當養眼。Emily自嘲踢波零天分,平時亦甚少睇波。問喜歡甚麼運動?她說:「我平時都幾好動,成日約朋友跑步同游水, 覺得出一身汗好健康。」


http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130412/photo/0412-00282-089b2.jpg
張可義不介意性感,但一定不會全裸演出。

目前未有簽經理人公司的Emily,以自由身接洽模特兒工作,近日獲一間美容院邀請成為豐胸代言人,稍後會拍攝一輯性感廣告。Emily說:「比堅尼係底線,全裸一定唔得,因為自己同屋企人都接受唔到。」

No comments:

Post a Comment

Follow by Email

随机乱放