April 18, 2013

港姐唔驚「死」再搞普選


2013年度港姐今日開始接受海外招募,上年的一人一票選冠軍臨門一腳死server,爛尾收場,成為年度笑話。昨日,應屆港姐張名雅、黃心穎、朱千雪和無綫非戲劇製作總監余詠珊等出席記招,余詠珊表示今年會「再接再厲」,繼續投票機制,但細節仍在商討。

應屆港姐冠軍張名雅、亞軍黃心穎、季軍朱千雪(Tracy)、旅遊大使湯洛雯、最上鏡小姐岑杏賢和無綫非戲劇製作總監余詠珊等,昨日在尖沙咀出席《2013香港小姐競選》海外招募記者會。
去年無綫大搞Gimmick,大搞普選港姐,但臨門一腳down server,淪為笑柄,更被網民鬧爆,「經手人」余詠珊表示今年會「再接再厲」繼續投票機制,她說:「一路都諗有咩新方法,首先今年會加番準決賽。(都 係一人一票?)傾緊,機制會有啲改變,不過都係同投票有關。(唔只電話投票?)可能再多啲!細則仲傾緊,所以未講得住。」她亦指會避免到打仗和有流感的地 點拍外景:「諗緊,不過一定係吸引嘅地方!」

 http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130416/photo/0416-00282-028b2.jpg
  去年港姐玩普選,最終要司儀無奈公布死server的事實。


 http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130416/photo/0416-00282-028b3.jpg
 谷胸上陣的黃心穎自言要珍惜當下的效果。

 http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130416/photo/0416-00282-028b4.jpg
 朱千雪說會好好訓練兩位妹妹參選港姐。

 朱千雪搵阿妹復仇
谷出兩吋事業線的黃心穎,是眾女中最性感,她笑言:「因為肥咗,依家要好好珍惜,減咗就冇!目標係減6-10磅。」而張名雅、黃心穎、湯洛雯和岑杏賢均稱 會慫恿朋友參選,而上年大熱倒灶的Tracy指不怕再次down server,更會先向兩個妹妹落手,她謂:「之前視帝、視后試咗都work,對公司有信心!(叫妹妹同你爭番個冠軍?)對佢哋有信心,我會好好訓練佢 哋!(靚唔靚?)佢哋高過我、瘦過我!不過要等佢哋讀完書先。」

No comments:

Post a Comment

Follow by Email

随机乱放