April 9, 2013

香香多人追 溫家偉「嚟真」


「宅男女神」岑麗香昨日穿小熱褲出席「SINOMAX枕頭大戰2013」活動,同場嘉賓還有兩位緋聞男友陳國峰及溫家偉,三人不避嫌大方合照,香香事後表 示不感尷尬:「我哋大家都係朋友,講下笑啫,又唔係真係有嘢,點解要尷尬呢?」陳國峰笑言能夠成為香香第一個緋聞男友而感開心,但謙稱渺小不敢高攀女神。

http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130407/photo/0407-00282-012b2.jpg
香香大方與緋聞男友陳國峰(左)及溫家偉合照。


廣東話不純正的溫家偉表示會對香香「嚟真」,令人以為他對香香真的有意思,及後才澄清香香在新劇《神槍狙擊2013》的角色叫做「黎珍」,他說:「我哋 『嚟真』係好朋友。」香香亦解釋:「大家都係朋友,如果佢哋搵到自己鍾意嘅女仔都會戥佢哋開心。」她透露拍劇時雖獲一眾猛男照顧,但亦經常受傷:「我有場 關於訓練嘅落地戲,但膊頭因為咁『磨薑』,同埋我有次唔小心批(月爭)整傷對手。」

No comments:

Post a Comment

Follow by Email

随机乱放