April 12, 2013

朱璇恨強姦人唔理好醜


華姐朱璇及模特兒莊思敏昨日出席活動,朱璇透露現正為無綫拍攝劇集,她說:「依家重播緊《隔離7日情》,有時都唔敢睇番。呢套劇我用國語拍,當時都唔識聽 廣東話。(有網民話你廣東話唔得。)慢慢進步緊,會繼續努力。」而提到不少劇集都加入強姦戲,問她介不介意拍攝?她大方回應:「如果劇情需要,被人強姦或 者強姦人都好。(想姦邊個?)全部都想。其實都只係劇情嘅一部分,如果有需要,我會落力啲強姦人。」另外,提到她被網民封為「朱璇BB」,她即興奮地說: 「好開心!好多華姐都畀人叫BB,可以同師姊喺同一條線。」
而同場的莊思敏則否認她與導演葉念琛的緋聞,她坦言二人只是朋友關係,而五月二人將合作拍攝電影。

 http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130411/photo/0411-00282-072b2.jpg
 莊思敏繼續否認與導演葉念琛的緋聞。

No comments:

Post a Comment

Follow by Email

随机乱放