April 14, 2013

唐貝詩認單身等人追


寇鴻萍女兒唐貝詩(Lydia)前晚為時裝品牌行騷,開場時Lydia穿上低胸裙,露出三吋事業線,非常搶鏡!提到她現時為母親經營的團購網站打 工,Lydia坦言公司愈賺愈多,不過回想最初上班時,也曾與媽媽發生小爭執:「畢竟係自己第一份工,初時都試過同媽咪有拗撬,不過依家諗番都覺得媽咪意 見比較好。」而問到上次被發現與一名男子逛街,Lydia即笑說:「佢唔係男朋友,係朋友,唔係同佢發展中,歡迎各界追求!」

http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130412/photo/0412-00282-059b2.jpg
 寇鴻萍透露將搬寫字樓。

至於到場撐囡囡的寇鴻萍也表示Lydia的工作表現愈來愈好,故有意升她做銷售經理,而5月公司將搬往較大的寫字樓,擴充業務。

No comments:

Post a Comment

Follow by Email

随机乱放