April 15, 2013

張秀文唔怕姦只怕小強


前港姐張秀文以司儀身份出席前晚舉行的仁濟醫院第46屆董事局就職聯歡晚宴,同場有藝人關禮傑與太太、安德尊等。記者問張秀文會否順道釣個金龜婿?她笑說:「我覺得拍拖同結婚都係要隨緣,我最講求心靈溝通,唔睇外在、成就同身家背景。」

http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130414/photo/0414-00282-086b2.jpg
關禮傑夫婦拍拖出席。

她又謙虛地表示自己很少做大型活動司儀,更坦承希望日後有拍劇機會:「始終作為演員,多元化會吃香啲,有機會拍劇我唔會抗拒。(公司有冇安排?)時機未啱 或者未有合適角色,總之依家樣樣試吓。」對於公司近來的劇集興重口味,問到會否接受強姦戲?她笑言:「專業演員OK,最緊要係劇情合理,我諗自己應該接受 到,但最怕同曱甴做對手戲。」她又稱對於有指黎耀祥的新劇也有被雞姦戲份感到有趣,十分期待收看!

No comments:

Post a Comment

Follow by Email

随机乱放