April 20, 2013

洪子崎站穩陣腳進攻影視界


珠寶小姐冠軍洪子崎(Angelina)最近轉投新模特兒公司,成為Jocelyn師妹。她稱與dreamodel老闆娘Deborah Hung是好朋友,獲對方賞識,在Deborah的再三遊說下,最終加入其公司。

http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130416/photo/0416-00282-079b2.jpg

Angelina擁有四分一英國血統,自少便移民澳洲,3年前回港度假時被星探看中,自此成為模特兒,她說:「當時爸爸好反對,但我好堅持,最後佢畀咗三 萬蚊我,佢話如果我用完呢三萬蚊都搵唔到錢養自己,咁就要返澳洲,當然最後我成功咗,我上年仲喺香港置業。」Angelina的雙親都是時裝設計師,她在 澳洲也是修讀時裝設計,問她會否覺得浪費了自己的專業知識?她笑言:「唔會,我從讀書中學到好多嘢,而且你永遠唔知你將來會做乜,我依家都有為自己設計 衫。」她稱除從事模特兒工作,有意嘗試電視及電影演出,而一直有寫美食blog的她是烹飪高手,也希望向這方面發展。

No comments:

Post a Comment

Follow by Email

随机乱放