April 18, 2013

周家蔚盼老公留港拍劇


周家蔚昨日出席家庭用品活動,透露前晚一家三口為曾志偉慶祝生日,由於湊仔關係提早離場,留下老公洪天明做代表,沒料擔任派對司儀的他,竟然於半夜醉住回家,令她要照顧兩個「仔」,笑言派對當日一眾嘉賓也玩得相當盡興。
談到天明稍後將到橫店拍劇,家蔚透露無綫近日有意找他拍《飛虎2》,不過兩劇均於6月開拍,故天明只能選其一,她謂:「當然希望佢可以留香港,咁佢又黑黑 實實,都啱《飛》劇造型,同埋又可以戴我代理嘅軍錶,希望無綫唔好收我廣告費啦!」而產後兩個月的她,似乎修身尚有進步空間,家蔚扁嘴表示已減了廿磅,對 於被拍到巨躉照,她謂:「係我不自量力着短褲,以後唔會,前幾日仲喊,因為磅來磅去都係一樣重,但老公一方面話同我一齊做運動,另方面就成日叫我食好 嘢。」

No comments:

Post a Comment

Follow by Email

随机乱放