March 23, 2013

楊焉暗寸 JJ 顧住拍拖


藝人楊焉(Carol)加盟陳百祥旗下即是非一籮籮,有指她上位踢走「一姐」賈曉晨,昨日楊焉又暗寸JJ戀愛大過天,自言會工作至上,愛情第二,又賣口乖表示拍拖都會問過老闆。
「浸大E神」Carol新加盟陳百祥(阿叻)旗下即備受重用,先伴阿叻到澳洲拍旅遊節目,更以三點式泳裝上陣,拋胸搶收視。反而本是一姐的賈曉晨(JJ)就戀愛大過天,有傳Carol上位踢走JJ!

呂慧儀大露背行善
Carol昨日封胸出席慈善活動記招,她直言不介意賣性感協助籌款,問到是否要取代JJ地位?她謙虛表示:「點會呢,每個人都有自己嘅位置,只係工作需要先性感示人。」

 http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130321/photo/0321-00282-036b2.jpg
  露玉背的呂慧儀(中)笑言有善長仁翁出好價,就會捐出身體。


http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130321/photo/0321-00282-036b3.jpg
Carol(左)早前拋胸上陣,錄影阿叻的旅遊節目。

 她又替阿叻澄清,指對方不會偏心,不過Carol疑暗寸蜜運中的JJ:「叻哥個個都錫,我先廿幾歲,我會揀工作多於愛情,就算有意中人都會問吓叻哥意見。 (夾埋同公司蔚雨芯踢走JJ?)我哋好善良o架,冇攻擊性!」而同場的呂慧儀就大露背上陣,並笑言如有善長仁翁出好價,會為慈善捐出身體。

另一邊廂,JJ出席其他活動時,大騷三吋事業線上陣,提到Carol加盟頂替其位置?她說:「唔可以咁講,冇話邊個頂邊個,個個路線唔同,做得好就得,觀 眾係裁判,唔係自己講。(有冇睇佢喺節目拋胸?)兩個字,好正!有睇少少,好正,好勁!呢樣係好多宅男嘅福利,見到都戥佢哋開心。」

http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130321/photo/0321-00282-036b4.jpg
 JJ坦言想轉換工作環境。

月底約滿未諗去向
而JJ本月底便約滿,問到去向如何?她說:「好多公司搵我,但唔想完約就即刻簽另一間。(唔同阿叻續約?)唔一定,我哋係信任關係。」與公司合作9年的 JJ坦言不怕失寵,但都想轉換環境,至於會否與男友樊少皇簽同一公司?她說:「呢段時間會多啲探佢,唔一定要同公司。」她揚言現時工作為重,故一早已向男 友明示不要求婚:「睇時機,啱就會提示。」

No comments:

Post a Comment

Follow by Email

随机乱放