March 4, 2013

間接傷害陳司翰 莊思明: 唔好意思


前港姐莊思明(Lisa)早前被《好報》獨家拍得與舊愛陳司翰密會,其後爆出與拍拖幾個月的混血男友分手,不過她強調分手一事未涉及第三者:「大家和平分 手,因為各自追求嘅嘢唔同,其實大家一路都有傾呢個問題,發覺分開會比較好,所以唔關任何人事。」至於舊愛陳司翰,年前Lisa與其分手時盛傳反目成仇, 再見不是朋友,如今被指翻撻,Lisa不願多作回應:「順其自然啦,感情事唔想講太多,因為要保護事業和對方。」


分手不涉小三
雖然如此,Lisa言談間卻處處維護舊愛,不但強調二人關係已破冰,更公開向對方道歉謂:「其實當時我自己單方面公開已經分開,只係想用簡單方法回應私人 生活,估唔到令佢有好多負面報道,傷害咗身邊嘅人,所以要同佢講聲唔好意思。」Lisa坦言看到陳司翰受盡千夫所指,故決定要還對方一個公道,她說:「因 為已經過咗一個敏感階段,所以要澄清,當時分手冇涉及其他人,總之唔係外界講到咁,我了解佢為人。」至於當初分手原因,Lisa不願再多提,只拋了一句: 「冇必要再講了。」

 http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130303/photo/0303-00282-040b2.jpg
 早前Lisa被拍到與陳司翰密會。   

No comments:

Post a Comment

Follow by Email

随机乱放