March 26, 2013

蔚雨芯減肥拍床戲


女新人蔚雨芯(Rainky)早前因穿三點式攬魔鬼魚人氣急升,被封為「魔鬼胸」的她最近演出電影《靚妹仔》延續篇《微交少女》,因她平日表情多多加上身 材「突出」,故此被導演翁子光睇中,飾演要犧牲色相的角色。提到首次演戲即做主角,她直言既開心又緊張:「我都驚生手,尤其係要拍床戲!(有咩準備功 夫?)要減肥令自己上鏡靚啲,同埋做多啲Facial!我仲睇咗好多套題材相關嘅電影參考。」

http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130322/photo/0322-00282-061b2.jpg
 Rainky身材突出被導演睇中。

Rainky表示電影反映現實,其角色是反面教材,可令觀眾反思,絕對是露得有價值,至於曾否在微信中亂識人?她表示會封鎖陌生人,只會跟相熟朋友傾談:「我唔想畀人騷擾,始終網上交友冇咩安全感。」

No comments:

Post a Comment

Follow by Email

随机乱放