March 27, 2013

趙哲妤着泳衣畀阿媽鬧


「中國小姐」趙哲妤(Uny)與性感女星王璐瑤昨日出席婚紗騷,Uny示範其中一套晚裝時不慎露出綠色膠紙,大煞風景。Uny透露昨早剛由泰國返港,此行 為拍攝一部微電影,她說:「喺戲中要着泳衣,今次係我最後一次喺幕前着泳衣,因為畀阿媽鬧。(套微電影有咩對手?)黃又南,係一部愛情電影。佢超好人,又 教我好多嘢。(對佢有好感?)冇諗呢啲。(你都唔投入電影角色!)我好渣,導演都叫我投入啲。」Uny雖然自稱恨拍拖,但她對愛情保守,從未試過暗戀及追 求異性。
而王璐瑤表示早前到了馬來西亞拍攝遊戲節目,但在當地遇到靈異事件,節目導演更疑鬼上身,令她大叫驚驚。


 http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130324/photo/0324-00282-062b2.jpg
  趙哲妤示範晚裝時露出綠色膠紙。

No comments:

Post a Comment

Follow by Email

随机乱放