March 6, 2013

杏兒唔敢亂約男士


胡杏兒、官恩娜昨日出席《More第11屆美容產品大賞頒獎典禮》,杏兒被問與內地藝人于波的緋聞時,她笑說:「係靚仔o架!一合作就變緋聞,邊有咁好。」她又稱現時不敢與異性約會:「如果被發現,外間就認定呢個係,到時咪冇得揀?」

同場的官恩娜早前被《好報》踢爆進駐月租十五萬元的加多利山新居,並揭發有個鑽礦父親做依靠。她承認父親從事珠寶生意,但就避談父親是否擁有鑽礦:「我覺得唔需要分級別,希望大家關注我工作,唔係我屋企人做乜。」她又稱沒有扮窮,因節儉是美德。

 http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130306/photo/0306-00282-021b2.jpg
 官恩娜強調每月都會給家人五位數。

另外,杏兒前男友黃宗澤被傳與內地藝人戚薇因合作而撻着。日前有報道指二人出席內地新劇記招,戚薇不避嫌大讚黃宗澤有型。完成活動後,二人先到咖啡室聚會,再前後腳返回房間獨處約四小時。

No comments:

Post a Comment

Follow by Email

随机乱放