March 10, 2013

陳敏之狂儲鑽石 婚戒冇計


鑽石是女人的恩物,陳敏之也深明這個道理,她自爆每拍畢一套劇就會買鑽石獎勵自己,現時已有不少收藏,名副其實是「小富婆」,不過她強調自己並不重視物質,將來婚戒也不介意平貴,只在乎心意!

藝人陳敏之、名模Ana R.及Cara G.前晚一同出席意大利商務專員公署呈獻「意大利珠寶匯演2013」活動,其中擔任嘉賓的敏之佩戴了二百萬元的珠寶,問她可有收藏珠寶首飾?她笑說:「人 愈大收藏就愈多,我視為投資之一,我都有買鑽石嘅習慣,諗住第時生女畀晒佢,(小富婆?)我儲嘅鑽石都超過六位數字,總之我每拍完一套劇就會買一件鑽石獎 勵自己,最貴一件鑽石價值十幾萬!」

http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130308/photo/0308-00282-064b2.jpg
陳敏之曾因拍劇跌倒而鎖骨斷裂,自嘲搏殺唔使靠性感。(資料圖片)


http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130308/photo/0308-00282-064b3.jpg
 Cara G.婚禮舉行在即,笑言要勤接騷搵錢。

http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130308/photo/0308-00282-064b4.jpg
Ana R.為大會示範珠寶。

事業型會遲婚
問到男友可有送鑽石給她?她甜蜜地說:「有,但唔係結婚戒指,(幾時收結婚戒指?)冇乜所謂。(睇吓隻鑽戒靚唔靚先考慮嫁?)我唔計大小,我個人唔重物 質,最重要係佢份誠意,我係一個好簡單嘅女仔,(家人有冇催婚?)媽咪冇,香港啲女仔都遲婚,我係事業型,不過我身邊好多朋友都生晒BB,有BB玩唔使生 住。」

搏殺跌斷鎖骨
對於近日TVB不少女藝人都大騷性感十分搏殺?敏之說:「我唔會刻意性感,性感係視乎場合,我冇佢哋咁好身材,不過我覺得靚嘅嘢唔好收埋,依家仲靚仲可以騷!」她更笑謂曾因拍攝一場「全裸」跑戲跌倒致鎖骨斷裂,自己才是第一個最「搏」的人。
而同場負責行騷的Cara G.就透露三月底將會到泰國舉行婚禮,現趁出發前積極接騷賺錢。

No comments:

Post a Comment

Follow by Email

随机乱放