March 25, 2013

豆斗神秘現身 透視撐老公


剛歷喪貓之痛的容祖兒前晚收拾心情出席活動,不過喊到眼腫腫的她一提到男友劉浩龍當堂笑番晒。而久未公開亮相的邱淑貞就為力撐老公沈嘉偉突然現身充當「神秘嘉賓」,更以透視誘惑幫手招呼品牌高層,果然是稱職得力的賢內助。

http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130323/photo/0323-00282-025b2.jpg
祖兒以師姐身份帶領師弟妹出席品牌活動。


容祖兒、邱淑貞(豆斗)、羅力威等人前晚一同出席I.T 舉行的「VALENTINO Pop-Up Store Cocktail Party」,祖兒再度穿上男友劉浩龍最愛的綠色衫現身,她風騷表示:「點啫,今日係迷彩!(男友鍾意綠色喎!)我鍾意黃色。(情侶裝現身?)冇諗過亦唔 會。」

http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130323/photo/0323-00282-025b3.jpg
 邱淑貞一身透視裝現身,支持丈夫的時裝事業。

http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130323/photo/0323-00282-025b4.jpg
沈氏夫婦難得走在一起,自然成為現場焦點。

提到日前其愛貓病逝,明顯喊到眼腫的祖兒說:「喊之餘仲要安慰媽咪,隻貓同佢相依為命。」七個月內經歷兩次喪貓之痛,她講明暫時不會再養貓,當提議不如養「人仔」時,嚇呆了的祖兒就說:「下次係領養寵物。」

沈嘉偉怕醜避鏡頭
而I.T老闆沈嘉偉一早到場打點,太太豆斗突然現身,悉心打扮的豆斗戴上閃爆鑽錶和巨鑽耳環,以透視裝為老公撐場,並以女主人身份招呼兩位品牌高層。向來 低調的沈嘉偉就不斷迴避記者鏡頭,在記者再三要求下才肯與老婆合照,但仍拉着兩位品牌高層做「中間人」,一心為老公解圍的豆斗就笑言:「佢好怕醜。」
自從做了幸福少奶奶後豆斗久未接受訪問,問到是否特別為老公站台,豆斗索性幫忙賣廣告:「唔係,我一路都好鍾意呢個Brand。」講到近日多宗倫常慘劇, 育有三女的她即反應甚大:「好得人驚呀!我聽博士講依家有啲針會影響腦部發展,令男仔有自閉,女仔有情緒病。我都唔講呢啲新聞畀囡囡聽,尤其跳樓嗰啲,擔 心佢哋會入晒腦。」

No comments:

Post a Comment

Follow by Email

随机乱放