March 24, 2013

吳千語嫌林峯滋油


吳千語前晚出席品牌MAX&Co.時裝活動,被問到自「峯語戀」曝光後工作和酬勞是否因而增加?她說:「冇計算,(靠林峯上位?)多咗新聞係事 實,唔怕畀人講,之前自己一直都有工作。」記者指吳千語「升呢」做壓軸,她說:「公司安排,我半個鐘前已到。我做嘢好爽,冇遲。(林峯成日遲到?)平時出 街我都要催吓佢,佢肯接受意見,要有人喺佢身邊提點。」問到除了遲到,男友可有其他缺點?吳千語一臉幸福說:「冇,(完美?)做嘢『滋油』啲囉。」而林峯 前日以陸小鳳造型出席內地劇《陸小鳳與花滿樓》開鏡儀式。


http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130322/photo/0322-00282-030b2.jpg
吳千語與林欣彤獲安排坐首排睇騷。

同場的林欣彤表示體重已升至90磅,問可有獲男友羅孝勇讚有「手感」?她指着一群男攝影師笑說:「冇男友,呢度夠有好多男友(男性朋友)!」提到無綫與四大唱片公司破冰,她坦言非常期待:「好事,有好多想合作嘅歌手。」

No comments:

Post a Comment

Follow by Email

随机乱放