March 13, 2013

鐘嘉欣波點誘惑 粉絲示愛


剛從加拿大度完假返港的鍾嘉欣,昨日在沙田商場舉行「鍾嘉欣love love love 最幸福特別版」簽唱會,以一襲波點短裙示人,老闆何哲圖亦現身支持,在場有過百歌迷捧場,台上嘉欣獻唱兩首冧歌,又與粉絲大玩遊戲,更有一名男粉絲手執鮮 花和心形道具,跪地以韓文向她示愛,使嘉欣當場冧爆。

陪阿媽買餸
問嘉欣早前放假有何搞作?她說:「返咗加拿大屋企休息,都係做啲家庭活動,同媽咪去唐人街買餸,勾番起細個嘅回憶,因為細個成日做阿四幫媽咪拎嘢。」嘉欣 又謂留意到有報道指其緋聞男友伍允龍陪她回加拿大,她澄清:「冇呢件事,以我所知佢做緊電影宣傳,今次都係想自己一個人同屋企人過番啲正常生活,可以11 點鐘瞓,6點鐘起身,但返嚟香港又搞到4、5點先瞓。」


 http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130311/photo/0311-00282-040b2.jpg
  現場有男粉絲向鍾嘉欣示愛,令嘉欣當場冧爆。

想演man角色
她又透露6月頭會與馬德鐘合作開拍劇集《飛虎2》,希望可以飾演較man的角色,又大爆馬德鐘是她19歲入行時第一位主動向她say hi的前輩,又讚他很照顧後輩。

No comments:

Post a Comment

Follow by Email

随机乱放