March 7, 2013

胡杏兒嘆筍盤難求


藝人胡杏兒、昨日與主持沈卓盈、楊思琦錄影節目《May姐有請》,杏兒和黃宗澤分手後感情一直未有着落,提到感情問題她指好悶,又說與她傳緋聞的內地藝人 茅子俊只是同事,更借好姊妹胡定欣過橋:「我都叫佢拍拖低調啲,咁令人羨慕。(學佢揀筍盤?)我等緊,大家對筍盤定義唔同。(馬國明?)佢畀人私有化咗 啦!」似暗示他已有新戀情。

鄧萃雯早前拍劇患情緒病,將接雯女棒演出《巾幗梟雄3》的杏兒坦言擔心自己:「角色情緒波動都好大,惟有自己諗計調節。」以前拍《肥田囍事》她都試過有情緒問題,更嚴重到要看精神科醫生。而沈卓盈正努力學習煮食,望將來出食譜。

 http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130307/photo/0307-00282-009b2.jpg
 胡杏兒與三位主持介紹美食。

No comments:

Post a Comment

Follow by Email

随机乱放