March 10, 2013

何倍倩全職養胎下廚冧老公


「恒生新抱」何倍倩(Anina)、前2R成員黃婉君(Rosanne)等昨日出席活動。懷有龍鳳胎的Anina笑言重了20磅:「因為好難買衫,所以會 自己買布,搵裁縫造衫。」現在全職養胎的她,笑言不時下廚,老公對她的廚藝亦讚不絕口。問到她生完此胎後是否收爐?她笑言:「絕對收爐!(順產定開刀?) 會擇日開刀。(改咗名未?)會搵相士根據佢哋嘅時辰八字改名。」

http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130308/photo/0308-00282-065b2.jpg
Rosanne認為餵人奶對BB健康好。


而Rosanne就透露自己懷男B:「雖然我想生女兒,不過22個月大嘅囝囝知道就快有細佬好開心,令我覺得生仔都值得。」她表示必定會以母乳餵哺兒子:「我上胎餵咗八個月人奶,BB一直都好健康,但一停餵人奶,佢就開始病。雖然餵人奶好辛苦,但犧牲都係值得。」

No comments:

Post a Comment

Follow by Email

随机乱放