March 17, 2013

田代肉搏「間條男」: 佢係警方高層


黃浩又有新搞作,《好報》昨日獨家踢爆他上周帶隊夜蒲出征!還率領日模雙妹嘜田代麻衣和久保杏奈招呼兩名好友,只見雙妹施展「擒、啜、磨、騎」四式榨乾黃 浩老友,黃浩最後還開房讓老友休息,認真唔話得!不過,黃浩與雙妹對於獲其「請客」的兩名好友的身份卻各有各說,黃聲稱兩人是日本經理人,但田代卻指其中 一名間條男是自己男友,是高級警官,雙方口供各執一詞!

http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130316/photo/0316-00282-010b2.jpg
胸壓


http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130316/photo/0316-00282-010b3.jpg
黃浩在旁直擊「間條男」與田代(右)親熱。

徐淑敏老公黃浩近年是非不絕於耳,《好報》更拍得他上周日(十日)帶隊到Ritz Carlton內的OZONE酒吧夜蒲,除了黃浩,同行好友還有間條男和背心男,日模雙妹嘜田代麻衣和久保杏奈亦同場,一行五人玩過不亦樂乎。田代和久保 當晚合體施展四式「擒、啜、磨、騎」挾仔神功,爭住服侍黃浩的好友,期間田代更搶韁,即場跟久保爭仔又擒又磨,睇到黃浩慶合合不禁褲頭鬆脫,惟有頻抽褲 頭。難得是黃浩主動付錢埋單,還辦手續開房給老友上酒店休息,隨行更有保鏢傍實,令老友玩得開心又放心!

http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130316/photo/0316-00282-010b4.jpg
徐淑敏(左)約友人陪睇戲解悶,不時看手機。

稱日本經理人
昨有讀者報料指,該名紅色間條男是香港警方的高級警官,可是黃浩昨以短訊回覆本報時,卻指兩名友人是日本人,問到對方是否日本警察?他只回覆:「日本經理 人!」但據知,田代和久保當晚全程以英語跟間條男溝通,若然對方是日本人,未免太過迂迴,而徐淑敏則透過短訊表示沒有回應。然而,田代和久保回應報道時, 卻跟黃浩大有出入,田代指該名間條男是自己男友,並承認對方是警察,她說:「佢係我拍拖冇耐嘅男友,但因為啱啱發展,所以唔係好了解佢做乜職位!」問到黃 浩是否為她與男友辦上房手續?她說:「呢啲係私人嘢,唔講喇!」田代對於黃浩是否全晚主動招呼好友,強調不清楚,然後匆匆掛線。

認拍拖3個月
田代及後再在電話向記者補充,承認男友是高級警官:「我哋拍拖3個月,係經朋友認識,我知佢係高級警官,有問過身邊人了解佢為人,都知佢係一個好人,嗰晚 因為佢去完海外公幹,黃浩幫佢洗塵,我係佢女友,所以咪嚟囉!而久保因為係我好妹妹,所以帶埋佢去!」問到上房問題,田代煞有介事說:「當時只係成班朋友 上去玩撲克而已!」至於久保為何亦同時跟其間條男警官男友親熱得扭作一團?她強調只是角度問題:「大家真係好熟,唔係大家想像中咁!」久保日前又在 Instagram上載疑似間條男的照片,可是報道一出便隨即刪除。至於二女經理人王友良在電話強調,田代和久保的經理人只有他與模特兒公司 Jamcast:「佢哋根本就冇日本經理人。」
跟田代和久保同是Girls Kingdom成員的松岡李那對於田代和久保夜蒲一事,明顯不願多提:「我唔知道田代拍拖,佢今次冇邀請我出席呢次聚會,其他唔方便回應!」而另一成員蔡 恩真因為不在香港,至截稿前仍沒有回應!而另邊廂的徐淑敏,因老公夜夜笙歌,她悶到要找女友人陪睇戲慰藉心靈。

No comments:

Post a Comment

Follow by Email

随机乱放