March 13, 2013

Ana R. 愛下廚谷肥男友


擁有一半韓國血統的混血名模Ana R.煮得一手好菜,有空就在家炮製美食,男友Brad與同居姐妹Jessica C.(JC)最有口福,由於Ana喜歡下廚,感染了男友亦愛在家煮飯仔。Ana日前在家親自下廚煮韓國菜,除了JC外,男友亦有幫忙,最後三個人將多款美 食統統吃光。

http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130311/photo/0311-00282-071b2.jpg


Ana R.下廚,男友Brad當然要幫忙。


Ana說:「男友好鍾意我煮嘅食物,佢識咗我之後肥咗十公斤,佢已經有好大嘅運動量,如果唔係一定更肥。」Ana表示煮韓國菜最重要是調味料,而她除了在 媽咪身上學手藝,還從飲食節目學了不少。JC對Ana的美食經常讚不絕口,叫她開餐廳。Ana被問想擁有自己的餐廳?她說:「我都想,但要計劃吓,開餐廳 唔係一件容易嘅事。」

No comments:

Post a Comment

Follow by Email

随机乱放