March 30, 2013

曾咏巴黎一口氣掃 5 對鞋


模特兒曾咏日前為著名鞋履品牌Rupert Sanderson示範最新鞋履系列,以及品牌首個手袋系列,她坦言是個愛鞋之人,家中擁有三十多對鞋:「我要訂造兩個大鞋櫃收藏。(最瘋狂一次?)我試過喺巴黎一口氣買咗五對鞋。」

http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130329/photo/0329-00282-084b2.jpg
曾咏愛鞋,現有三十多對珍藏。


問到復活節會否出埠旅行?她透露正忙於籌備七月推出的第二本美容新書,她說:「我都好想放假,但忙開季做騷之餘,又要幫本美容書影相,根本抽唔到時間,今 次本美容書會同個化妝師合作。(緊張?)我有咗第一次出書經驗,所以唔緊張。(為籌備本書減少接job?)唔會特別影響我接job,我識得分配時間,不過 近排忙到只係瞓得四,五個鐘咋!」

No comments:

Post a Comment

Follow by Email

随机乱放