February 24, 2013

Mandy Lieu 印度靈修


擁有馬來西亞及美國血統的名模Mandy Lieu,每逢過節,都會炮製家鄉應節 食品,不過製作好意頭的「金橘糕」,還是頭一次。她說:「過年要講好說話,要食好意頭嘅食物,金橘糕寓意大吉大利,黃金滿屋!第一次學整都唔係好難,而且 味道好新鮮,最重要師傅話十分環保,因為好多人包括我自己過年都會買桔返屋企,但一過完年成盆桔攞去丟,原來留番啲桔就可以整呢個金橘糕!」

http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130222/photo/0222-00282-028b2.jpg

今年過年Mandy照舊會回老家馬來西亞度歲,之後就會去印度十二日,修煉瑜伽,調整心靈,迎接新一年。

No comments:

Post a Comment

Follow by Email

随机乱放