February 25, 2013

Jeana 蜜運被玩 尷尬反擊


o靚模何佩瑜(Jeana)、陳靜儀(Mia)、盧頌之(Dada)、黃雪瑩(Suki)日前獲邀擔任《娛樂onShow》嘉賓,更暢談今年大計!去年Jeana蜜運成功,被主持人廖嘉輝笑她獲滋潤時,她即反擊說:「因為我買好多支潤唇膏!」

http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130222/photo/0222-00282-081b2.jpg
 Jeana被主持人Luke笑言得到愛情的滋潤。


何佩瑜(Jeana)、陳靜儀(Mia)、盧頌之(Dada)、黃雪瑩(Suki)日前獲主持人廖嘉輝(Luke)邀請來到《娛樂onShow》,一同分 享蛇年大計!穿上低胸裝騷事業線的Jeana表示:「我覺得自己好幸運可以生存到2013年,而2012年我都搵到我嘅人生目標!」此時Luke靈機一 觸,並拿她的戀情開玩笑:「同埋你有咗滋潤,所以係開心啲!」Jeana聽後,則扯開話題說:「因為我買好多支潤唇膏,哈哈!」

至於模媽Mia去年是非多多,除曾與陳偉成(Avis)傳緋聞外,又被傳整容,不過Mia一於少理,並期盼以樂天的心度過每一天:「我覺得過咗2012世界末日之後,個人睇開啲,最緊要每日開心!2012年係我事業嘅新起點,希望2013年Keep住多啲工作做。」

Dada澄清冇釣金龜
Dada則趁機澄清釣金龜婿之說:「唔係啦!我有固定男友!」雖然Dada曾到內地拍劇賺人仔,不過她卻無乘勝追擊之意,她說:「之前我喺內地拍劇病得好 辛苦,所以有少少陰影,依家就籌備緊一套功夫武打戲。」問到Suki會否希望像Dada般往內地拍劇吸金?她即說:「我鍾意去玩多啲!最想係做旅遊節目, 一次過做到襯衫、潮流、影相等我想做嘅嘢!」

No comments:

Post a Comment

Follow by Email

随机乱放