February 25, 2013

Hidy 唔嫁住 何浩文奸得興起


跳舞組合Bro5成員Dominic(何浩文)與O靚模Hidy(余曉彤)蛇年均主攻電影圈,陽光男孩Dominic在新片《第一次不是你》中做「姦 角」,有機會做斯文敗類、強暴女仔令他興奮又開心:「我恨做奸角好耐啦!我都有向女友(糖妹)報告,雖然佢好體諒,但之前拍《喜愛夜蒲2》都有唔開心。 (少接親熱戲?)男人有工作先有收入,至可負擔到另一半,我一定以工作行先。」

http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130222/photo/0222-00282-091b2.jpg
Dominic與Hidy都要在影圈發圍。


於2011年尾宣布訂婚的Hidy,她直言婚期將無限期押後,並謂去年家中出問題,令她成長不少,自覺仍年輕還有很多機會:「以前會為愛情放棄所有嘢,依 家想專注工作。兩個人一齊唔一定要用結婚綁住,但男友好傳統,要早啲結婚生仔,所以都有唔開心。」她會以雙倍努力,重新出發做打女。

No comments:

Post a Comment

Follow by Email

随机乱放