February 27, 2013

張文慈夠食放棄搞民宿


藝人林熹瞳(Rachel)昨日為自己有份投資的製作公司開新春發布會,好友張文慈(Pinky)、王晶女兒王子涵(Ada)均有來撐場,現在單身的 Pinky表示擇偶條件只要愛錫她和家人,另表示曾想在台灣搞民宿酒店:「不過我好懶又怕兼顧唔嚟,而且我依家登台剪綵都夠食。」

http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130226/photo/0226-00282-039b2.jpg
單身的Pinky希望其理想對象能愛錫她的家人。


而早前嘲諷張暖雅經常亂闖派對的Ada,其後張暖雅亦反擊指Ada多管閒事,兼未夠班批評她,Ada對此表示:「我當時冇指明道姓,夠唔夠班唔係自己講, 我亦都唔覺得自己唔夠班。(會收斂下唔再四圍辣着火頭?)我都係伸張正義,件事都過咗咁耐,唔想再回應,但係如果佢冇做過嘅,反應唔使咁大。」問到是否介 意和張暖雅合作時,Ada即說:「最好唔好啦!」

No comments:

Post a Comment

Follow by Email

随机乱放