February 25, 2013

陳庭欣許家傑 舞出火花


當港姐冠軍陳庭欣(Toby)遇上港男冠軍許家傑(Jack)時,究竟會擦出甚麼火花?Toby和Jack為了避免新年過後出現「暴肥」現象,日前相約一起大跳拉丁舞喼弗,兩人穿上貼身舞衣大展示完美身段!所以話新年吃得多,又如何?

http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130222/photo/0222-00282-084b2.jpg
許家傑與陳庭欣均表示跳舞可以減肥。


在農曆新年期間,吃喝玩樂當然少不免,放任過後自然肚腩現形,港姐陳庭欣和港男許家傑就有喼弗妙法,並示範一part拉丁舞!當天,Toby穿上性感 Deep V舞衣大騷事業線,而Jack則穿上透視開胸衫盡騷胸肌,二人隨着強勁節拍擺動舞姿,最後Jack更單手輕攬Toby的纖腰擺出ending pose!

擁十年舞功
Jack表示跳舞已10年,對拉丁舞更是情有獨鍾,每逢新年期間都會跳番夠本,他說:「因為呢段時間studio冇人book房,我咪成日去練舞,甚至連拜年都唔去,搞到畀阿媽鬧!其實我以前都有少少肥,不過跳拉丁舞就真係減到肥,尤其係腰部嘅肚腩!」

望爆騷養家
Toby亦坦言最初跳拉丁舞也是受到Jack的影響,因得知對方是「拉丁舞王」,故決意拜他為師,Toby說:「已開始咗大半年,嗰陣第一次同Jack跳 舞,真係估唔到佢可以咁型,平時都唔覺!佢仲成日教我腰部打八字咁郁,真係可以減到條腰。」問到Toby有甚麼新年願望?她說:「希望世界和平!快啲爆 show,搵多啲錢!因為Daddy今年退休,我又係獨生女,所以希望畀家人有更好嘅生活!」

No comments:

Post a Comment

Follow by Email

随机乱放