February 27, 2013

Ana R. 享受男友服侍


名模Ana R.與男友Brad雖然只拍拖幾個月,但感情已進展到談婚論嫁階段,Ana R.擁有恨嫁的心,揚言男友若送上結婚戒指,她必一口答應,但必定會先訂婚一年,享受男友為她沖咖啡的福利。

Ana R.、Jessica C.(JC)、楊柳青、伍靜麗(Angie)等昨日出席其模特兒公司的聚會,Ana R.表示新年在香港過,還親自下廚煮了不少美食給男友,被問到幾時同男友結婚,她說:「我都等緊佢幫我戴戒指,但到依家都未囉。(佢有冇求婚?)未有行 動,但佢有同身邊朋友講,只係冇同我講,佢求婚我一定答應佢。」

http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130226/photo/0226-00282-057b2.jpg
楊柳青(左)與伍靜麗(右)亦有參加公司聚會。


獲JC讚廚藝
Ana R.表示就算男友求婚,也希望訂婚先,她說:「我想訂婚一年。(咁長?)咁最少都半年,我好想試吓一起身,就要求佢幫我沖杯咖啡,然後話,你想我做你太太,當然要沖杯咖啡畀我先。」

另外,四女異口同聲表示新春期間狂食,JC說:「我同Ana住,食咗好多嘢,佢整嘢真係好好食,成日叫佢快啲開餐廳。」JC透露因聖誕才到美國探男友,所 以新年留港,被問到男友會否來港探望她,她說:「但佢都有啲驚,始終佢唔係做呢行,驚嚟香港會有人影佢或跟蹤佢。(你兩個點樣維繫感情?)會多啲同男友視 頻同傾電話。」

http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20130226/photo/0226-00282-057b3.jpg
 JC(右)大讚Ana R.廚藝了得,更鼓勵對方開餐廳。

新年食「撈起」
此外,來自馬來西亞的Angie,同樣在港過新年,她透露馬來西亞的農曆新年十分熱鬧,新年期間必定會食「撈起」,代表風生水起。而楊柳青透露今屆華姐佳麗中有個叫楊柳青青,即時有不少人在她的instagram留言,問其是否她的家人,令她哭笑不得。

No comments:

Post a Comment

Follow by Email

随机乱放