January 3, 2011

中旅社 les妹起底

FBI近排見中旅社有新廣告,由清純索女搭個 TB女喺碼頭邊玩結他,廣告 les味超重。清純女原來係'05多倫多華裔小姐冠軍倪晨曦( Elva),而 TB女就係拍過唔少廣告,今年全裸拍電影《酒徒》嘅 25歲 o靚模蔣祖曼。 FBI打過去 model公司 Jam Cast問佢哋覺唔覺個廣告好 les,發言人話:「其實廣告係講友誼,唔係標榜啲乜嘢。導演咁拍可能先有話題,多人講。」

廣告一開始就影 TB女話要返美國做嘢,而純情妹就將二人彈結他嘅錄音帶送畀 TB,同性情深。




TB全裸
25歲嘅蔣祖曼喺電影《酒徒》要全裸色誘 62歲嘅張國柱,不過冇露三點。


撬胡囧牆腳
倪晨曦鶽家喺加拿大讀緊 U, 08年同黃宗澤傳過緋聞,但玩過吓就冇下文。

No comments:

Post a Comment

Follow by Email

随机乱放