December 24, 2010

劉俐事業為重望拍劇 高海寧罷食午飯減肥

適逢聖誕佳節,一班美味天使「香蕉」王淑玲、「蜜瓜」關婉珊、「藍莓」劉俐及 「雪梨」林婉霞日前相約食聖誕大餐歡度佳節,美食當前,就算四人減肥中亦食不停口。每年她們都會跟朋友交換禮物,今年亦不例外,關婉珊說:「今年我已經買 咗廿三份小禮物!每次行街睇到有啲啱朋友嘅禮物就會買!」王淑玲就表示每年都買聖誕禮物買到窮,去年就花了幾千元買禮物!

而今年聖誕,只有關婉珊要在工作中度過,其他天使都可跟朋友慶祝,雖然四女現時仍然單身,不過有朋友相伴都不愁寂寞!但她們都憧憬有男友陪伴的日子,不過她們均稱現時以事業為重,劉俐說:「我哋呢個年齡都係事業緊要啲!希望嚟緊可以接到多啲劇拍!」

美味天使
四位美味天使主攻大蝦火雞絲沙律等美食。


劉俐
劉俐現時仍然單身,不過聖誕有朋友相伴亦不愁寂寞。

高海寧罷食午飯減肥

向來好肉地的高海寧早前拍攝《為食一條街》暴肥 8磅,奈何她近期工作多,惟有罷食午飯靠行路做運動減肥,日前她在灣仔接受訪問時說:「呢排冇時間做運動,會趁拍嘢放 lunch嘅時間行街,唔食嘢 o架喇。」她強調不靠減肥丸消脂:「之前我拍嘢食好多煎炸嘢,濕熱好重,但唔想食西藥傷害身體,我信中藥多啲。」 

高海寧

No comments:

Post a Comment

Follow by Email