October 24, 2010

玩盡 52 look 百果園 DaDa出曆透晒



7月寫真書戰後, o靚模開始發動第二波月曆戰。浸大 E神封咪返學, Chrissie和師妹的月曆就一直有聲冇畫,暫時勁敵只有海綿嫂 Angelababy與同公司師姐妹齊到澳洲拍攝的靚人靚景月曆。
不過行動最快,要數上週率先出發到台灣墾丁影月曆的百果園 DaDa(陳靜),今次擺明益宅男玩盡 52個 look出週曆,造型有學生妹、聖誕女郎同 cosplay等,仲有一堆終極性感照,連 DaDa都話係處女突破:「首次着內衣外,仲有真空透視露咪,連禁地股罅都影埋。」寫真第二波, DaDa最激。


Lace斗篷下,淡妝 DaDa真空病態美上陣,冇 bra冇托, 34E Cup堅料胸形全現。

o靚模鬥性感戰意未退, E Cup DaDa喺月曆戰中亦不容有失,實行賣大包出 52頁週曆,每星期一個造型餵飽宅男。

首露床照

上星期一連五日, DaDa找來 Baby和 Chrissie的寫真製作班底,又獲台灣 2%贊助服裝去墾丁秘影週曆。造型有學生妹、女僕、 SM女郎等制服誘惑,仲要 DaDa破禁着內衣影床照,搞到佢緊張到冇覺好瞓,「今次試咗好多造型,有型格、有清純,仲有啲淡妝 look。不過最激係影床照嗰 part,我第一次


輕紗床照


一連 5日嘅墾丁之旅,最激嘅床照集中於第 4日在民宿內拍攝,要 DaDa在輕紗內着內衣搔首弄姿,幾輯床照影足半日。

難忍股惑

影性感相要清場拍攝外, DaDa仲大爆曾被攝影師誘導拍咗輯絕密「股惑」照。

「有輯相本來係我半裸相,攞張床單遮住前面胸,後面全裸,露底褲邊,但前一晚,攝影師忽然話不如激啲連 under都唔着,我即時:『吓!咁點得呀?』之後攝影師話試吓先,唔靚就唔影囉。第二日,我就試吓咁影,我隻手拉住張床單遮得上面又露咗一大忽 pat pat,但力保股罅又露得太多咪咪,成日掙扎喺嗰半吋一吋位,我緊張到成個硬晒,最終影咗 3個鐘先影得滿意,不過鶽家都未過到自己心理關口,我覺得 pat pat唔靚又肥,仲考慮緊出唔出。」


唔怕話抄

抄 A. Lin露底學生妹


A. Lin寸爆︰「係咪唔夠貨呀?咪當我幫吓手,諗起要換 52套衫都想嘔。」

記者問 A. Lin、 DaDa扮學生妹抄佢露底嘅真寫集造型, A. Lin寸嘴回應。

濕身透視
呢頭被股惑照考驗完, DaDa又要面對另一終極性感挑戰,就係真空透視,其中一款僅以乳貼遮重要部位,外披 lace斗篷,胸形盡現。「影嗰時,都唔敢亂郁,怕走光,不過效果都好靚。」

另一輯 DaDa則貼乳貼,外穿白色背心玩濕身,濕身後猶如穿上透明衫,非常誘惑:「呢輯都非常大膽性感,個身濕晒好似冇着衫咁,玲瓏浮凸,好彩喺屋內,同埋已經同攝影師有默契,信得過佢先影 o架!」


抄 Chrissie典床

性感月曆有比堅尼漏奶、半裸外,點少得內衣典床 look, DaDa一樣抄到足。

Chrissie客氣︰「內衣相來來去去都係咁!冇咩特別!」(真實對白)

Chrissie本 3D洞房寫真大賣,難怪會有 copy cat,問到 DaDa抄橋, Chrissie客氣咁話。

強攻電影
影完性感月曆,下一步 21歲 DaDa就學 Baby同 Chrissie撈埋入電影圈,首部電影係王晶監製、改編自舞台劇的《潮性辦公室》,據知同時間,她又返大陸拍攝國產電影《宅男總動員》,更與 Stephy鄧麗欣齊做女主角。最近開始忙於香港大陸兩邊踩,手頭上仲有幾部電影傾緊,其中一部更係賀歲片。

對於做新晶女郎又處女拍電影, DaDa亦受寵若驚:「我本身好鍾意詹瑞文,有機會同佢合作好開心,《潮》戲入面,我飾演一個外表斯文,內裏 open嘅 OL,仲會同呂慧儀、宋紀妍等合作。年底又會抽時間去台灣發展,希望下年賺夠首期,買樓住。」密密做玩長線發展, DaDa醒目!

側咪揩草
側身露波邊,呢星期真係日日要睇 calender。


入埋大陸
除咗《潮》片,據知 DaDa仲有份拍上海凱羿影視文化傳播有限公司和海潤合作嘅愛情喜劇電影《宅男總動員》,在官方網上,已率先放上 DaDa(左)和鄧麗欣(右)做女主角做宣傳。



大師過招

舞台劇大師詹瑞文(左)早前口碑好又大賣嘅《潮性辦公室》,連王晶導演亦被吸引計劃開拍電影版,搵番詹 sir擔大旗做主角外,搵埋 DaDa處女演喜劇電影。


海潤引薦

7月,本刊已率先踢爆 DaDa被內地劇大王、海潤影視老闆劉燕銘睇中,斟佢北上搵銀。

玩週曆
話明週曆,即係一星期一頁一個 look,共有 52款造型。當中有節日 look、比堅尼、半裸透視及各種角色扮演,滿足宅男慾望。揼本 52週曆 11月先推出,暫定售價$118。

Cosplay率先睇

純情女僕

俏 DaDa做女僕,宅男係咪想做佢主人呢?


聖誕露人
聖誕女郎 DaDa比堅尼谷胸, 12月睇見都火辣辣。


Bob頭 deep V

戴上 bob頭, deep V晒乳嘅佢又 cool又 sexy。

攝影師 Ronald:佢好聽話但堅持!

DaDa月 曆起用 Baby和 Chrissie嘅寫真班底, Baby嘅第二本寫真獲香港 2%贊助服裝, DaDa就有台灣 2% sponsor;而曾在《 FACE》當攝影師專影靚女,替 Chrissie和 A.Lin影過寫真嘅攝影師 Ronald亦出手,影完 DaDa單飛月曆, DaDa仲會同 Jacso model公司嘅師姐妹,共 10位 models影一本年曆。對於 DaDa大解放影月曆,攝影師 Ronald話:「同佢合作後,感覺佢係一個率直嘅細路女,佢好聽話但有堅持,例如佢偏愛影右邊面,好難先說服佢影左面。」



4代晶女郎
DaDa由模界殺入影圈,立即被王晶收為新一代「晶女郎」,佢仲會取代「 TVB咪神」高海寧,接拍改篇自詹瑞文舞台劇嘅《潮性辦公室》。唔少賣肉女星都憑做「晶女郎」上位, DaDa有運行喎。

邱淑貞富貴上岸
貴為第一代晶女郎,邱淑貞憑電影《赤裸羔羊》由玉女港姐變身性感女神, 98年下嫁 I.T老闆沈嘉偉,上岸做少奶奶唔使撈。


孟瑤 Keep住露
被王晶形容係「童顏巨乳」嘅 36F孟瑤,雖然代表作得套 07年扮狄娜嘅《七擒七縱七色狼》,但黐住王晶總算一直有戲拍。


謝婷婷唔剝做打女
上年 12月簽約王晶做經理人嘅謝婷婷,成為唯一獲特赦唔使性感嘅晶女郎,不過就要做打女,仲會被打造成港版 Angelina Jolie,近日與李治廷拍攝《李小龍》,飾演青梅竹馬情侶。



FACE獨家送 DaDa親筆簽名月曆 postcard 200套

DaDa fans買女神月曆,《 FACE》讀者仲有着數!只要來函註明「索取 DaDa月曆簽名 postcard」,連同回郵信封及郵票寄信嚟本刊,下月初就有機會得到 DaDa親筆簽名 postcard一套(每款一張,共兩張,左為暫定設計)。數量有限,先到先得。

No comments:

Post a Comment

Follow by Email

随机乱放