September 15, 2010

「敵人」好cute性感 周秀娜當冇到

最近傅穎、周秀娜(Chrissie)及Jessica C.合作拍戲,最初有傳JC被孤立,其後再傳Chrissie及傅穎爭戲份,傅穎現在更使出「變幻球」,事業線技驚四座,力撼兩位有料之人。

對於傅穎的升cup 行動,向來「胸襟廣闊」的Chrissie完全當冇到:「我哋唔係鬥性感,角色完全唔同,佢要扮cute,我就強悍啲。」提到另一「死敵」JC,娜姐笑 說:「戲入面我哋係敵對,有鬧交戲,我會練定絕招添!(請佢食『波餅』?)咁又冇!我成日畀教練請我食波餅就真!」「警鐘胸」JC亦信心十足,大方讚美各 人:「個個女仔都好nice,周秀娜仲教我講廣東話。」

另外,同樣有份拍《熱》片的OctoBeez成員Hidy則稱,沒有留意傅穎的身材。她謂:「冇留意喎!講勁梗係周秀娜同JC啦!見親佢(傅穎)都係練波,大家只係着T恤,咩都睇唔到。」

周秀娜
「胸襟廣闊」的周秀娜,揚言練定絕招搶鏡。

周秀娜,JC
JC大讚周秀娜好nice,更稱對方教她廣東話。


周秀娜性感誘林峯

林峯果然係無綫嘅紅人,佢主演嘅劇集《摘星之旅》收視麻麻,不過好快就播大結局,嚟緊林峯同楊千嬅擔演嘅新戲《抱抱俏佳人》又上畫,戲入面仲有成個性感月光女神咁款嘅周秀娜,仲同林峯有對手戲。

戲中又講林峯同千嬅嘅感情由一夜情開始,之後日久生情,林峯仲要幫千嬅做腳底按摩,認真搞笑。

周秀娜

No comments:

Post a Comment

Follow by Email

随机乱放