August 27, 2010

瑞莎認冧靚仔阮經天 泳兒遺傳家人身材好

台模瑞莎與「萬寧哥哥」沈志明昨日出席時裝品牌Club Monaco活動,瑞莎日前被發現在港睇樓,她坦言有意在港置業:「我喺烏克蘭有兩間屋,諗住賣咗其中一間,將啲錢喺香港置業,雖然香港樓價好貴,但我睇 好有升值潛力。」另外,瑞莎早前與台灣型男阮經天合作拍攝牛仔褲廣告,她大讚對方做事專業又長得超帥,問到小天是否她那杯茶?她直言:「外表係,但唔知個 人係唔係,因為相處嘅時間太少,不過,做嘢時佢經常講笑,同佢相處至少唔會無聊。」

沈志明亦透露未來將有三分之二時間在港工作,故亦有意在港買樓,他笑言:「空間唔可以太細,至少我可以喺度翻觔斗。」

此外,談到菲律賓挾持港人事件,二人同表震驚,瑞莎認為每個國家也有好人壞人,而沈志明則指菲警比不專業還不專業。

泳兒遺傳家人身材好

英皇歌手泳兒與老闆楊受成昨日出席《2010匹克亞洲職業籃球挑戰賽》新聞發布會,身為球賽大使的泳兒透露,媽咪有煲湯給自己補身,笑謂雖然自己個子不高,但有遺傳家人的體格。問是否指身材好?她笑說:「身材太好嘅話,有啲衫會着唔到,但冇呢個遺傳着咩衫都唔好睇。」

瑞莎
瑞莎原來是小富婆,在烏克蘭有兩間屋。

瑞莎與沈志明
瑞莎與沈志明均有意在港置業。

泳兒
泳兒
泳兒身穿黑色服裝出席活動,提到港人於菲律賓遇害慘劇,泳兒表示感到很心唞和驚訝,而對於有菲警及學生於受襲旅遊車前笑著拍照,她直斥這種心態有問題。

No comments:

Post a Comment

Follow by Email

随机乱放